Καλάθι αγορών
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ:  23510 36700 | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΙ ΜΕΓΕΘΩΝ

Εν συντομία: Το μέγεθος της αλυσίδας που θα επιλέξετε καθορίζει σε ποιο ύψος θα στέκεται το κολιέ σας, επομένως σκεφτείτε το μήκος το οποίο ταιριάζει σε εσάς.

Οι αλυσίδες μας ξεκινάνε από τα 35cm έως τα 75cm σε μήκος, το οποίο σημαίνει ότι το κολιέ σας μπορεί να στέκεται από ψηλά στο λακάκι του λαιμού έως κάτω από το στήθος.

Μόλις αποφασίσετε σε ποιο σημείο θέλετε να στέκεται το κόσμημα, τυλίξτε ένα κομμάτι σκοινί γύρω από τον λαιμό σας. Κλείστε το σκοινί στο ύψος που θέλετε να φτάνει το κολιέ. Τώρα ανοίξτε το σκοινί και μετρήστε το μήκος του – πόσα εκατοστά είναι; Αυτό είναι το μήκος που πρέπει να επιλέξετε για το κολιέ σας.

Παρακαλώ λάβετε υπόψιν πως στο συνολικό μήκος της αλυσίδας περιλαμβάνεται και το κρεμαστό.

 

Τα βραχιόλια βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη και σχήματα και αποτελούν μία τέλεια προσθήκη στην συλλογή των κοσμημάτων σας. Όταν πρόκειται να επιλέξουμε ένα βραχιόλι, είναι βασικό το μέγεθος να είναι σωστό. Ειδικά όταν παραγγέλνουμε διαδικτυακά, είναι πολύ πιο εύκολο όταν γνωρίζουμε το μέγεθός μας. Είναι πολύ απλή η διαδικασία για να υπολογίσουμε το μέγεθός μας στα βραχιόλια, η οποία μπορεί να γίνει από την άνεση του χώρου σας και με υλικά που διαθέτετε στο σπίτι σας! Συνολικό χρόνος διαδικασίας: 2 λεπτά Οργανώστε τα εργαλεία που θα χρειαστείτε:
ΨαλίδιΧάρακαςΚομμάτι χαρτίΣτυλόΧαρτοταινία
 

ΒΗΜΑ 1: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Απλώστε μπροστά σας τα εργαλεία που θα χρειαστείτε.
 • Θα χρειαστείτε: ένα στυλό, ένα ψαλίδι, χαρτοταινία, έναν χάρακα και ένα κομμάτι χαρτί.
 • Κόψτε μία λεπτή λωρίδα από το χαρτί, θα το χρειαστείτε για να μετρήσετε τον καρπό σας.

ΒΗΜΑ 2: ΤΥΛΙΞΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ

 • Κολλήστε ένα κομμάτι από την χαρτοταινία στο τέλος της λωρίδας χαρτιού και κολλήστε το κομμάτι της ταινίας στον καρπό σας.
 • Τυλίξτε την λωρίδα χαρτιού ακριβώς κάτω από το κόκκαλο του καρπού σας, όπου συνήθως θα φορούσατε ένα βραχιόλι.
 • Σημαδέψτε την λωρίδα με ένα στυλό όπου το τέλος του βραχιολιού θα πρέπει να είναι.

ΒΗΜΑ 3: ΜΕΤΡΗΣΗ

Μετρήστε την λωρίδα χαρτιού με έναν χάρακα. Αυτό είναι το μέγεθος του καρπού σας. Για βραχιόλια-φυλαχτά, τα οποία θέλετε να πέφτουν στο πάνω μέρος του χεριού σας, μετρήστε το σημείο στο οποίο ο καρπός σας συναντάει το χέρι σας και προσθέστε περίπου 1,5cm περιθώριο (“αέρα”).

ΒΗΜΑ 4: ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΓΕΘΩΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΟΥ

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα μεγεθών για να καθορίσετε την διάμετρο του χεριού σας. Για να βρείτε το μέγεθος του βραχιολιού, αυξήστε την μέτρηση του καρπού σας σύμφωνα με τις παρακάτω προσαυξήσεις, ανάλογα με την εφαρμογή που θα θέλατε να έχει το κόσμημα:
 • Για πιο στενή εφαρμογή, προσθέστε 0.6 με 1.3cm (0.25″ to 0.5″).
 • Για άνετη εφαρμογή, προσθέστε 1.9 με 2.5cm (0.75″ to 1″).
 • Για χαλαρή εφαρμογή, προσθέστε 2.5 με 3.2cm (1″ to 1.25″).

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΓΕΘΩΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΟΥ

ΜέγεθοςΕσωτερική διάμετρος (cm)Εσωτερική διάμετρος (in)
XS145.5
S15.26
S/M16.56.5
M17.87
L197.5
XL21.58.5
Όπως και και τα δάχτυλά μας βγαίνουν σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, έτσι βγαίνουν και τα δαχτυλίδια σας. Όταν ψωνίζετε διαδικτυακά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας, έτσι θα παραλάβετε την παραγγελία σας και θα σας εφαρμόζει τέλεια. Δεν γνωρίζετε το νούμερό σας; Το μέσο γυναικείο νούμερο είναι από 11 έως 1, ενώ το μέσο ανδρικό από 17 έως 23. Η παρακάτω πολύ απλή μέθοδος θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο νούμερο!

Συνολικό χρόνος διαδικασίας: 2 λεπτά

Οργανώστε τα εργαλεία που θα χρειαστείτε:

ΨαλίδιΧάρακαςΚομμάτι χαρτίΣτυλό

ΒΗΜΑ 1: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Πριν μετρήσετε το δάχτυλό σας υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψιν:

 • Μετρήστε το δάχτυλό σας στο τέλος της ημέρας , καθώς τα δάχτυλά μας αλλάζουν μέγεθος στην διάρκεια της ημέρας.
 • Μετρήστε το δάχτυλό σας τρεις με τέσσερις φορές καθώς το μέγεθος αλλάζει ανάλογα με την θερμοκρασία – τα δάχτυλα μπορούν να συρρικνωθούν ή να μεγαλώσουν ανάλογα με το αν είναι κρύα ή ζεστά.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει αρκετό χώρο για τον κόμπο του δαχτύλου σας.

ΒΗΜΑ 2: ΤΥΛΙΞΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ

Κόψτε ένα κομμάτι χαρτί περίπου 20cm σε μήκος και 1,5cm σε φάρδος. Τυλίξτε το χαρτί κοντά στον κόμπο του δαχτύλου σας, καθώς αυτό είναι το πιο παχύ σημείο του, και βεβαιωθείτε ότι δεν θα το τυλίξετε πολύ σφιχτά, έτσι ώστε να η εφαρμογή να είναι άνετη. Σιγουρευτείτε πως μετράτε το δάχτυλο στο οποίο θέλετε να φορέσετε το δαχτυλίδι. Χρησιμοποιήστε ένα στυλό ή ένα μολύβι και μαρκάρετε το σημείο στο οποίο το κομμάτι χαρτιού κάνει έναν πλήρη κύκλο.

ΒΗΜΑ 3: ΜΕΤΡΗΣΗ

Χρησιμοποιήστε έναν χάρακα για να μετρήσετε από την αρχή του χαρτιού μέχρι το σημείο που μαρκάρατε. Αυτή είναι η περίμετρος του δαχτύλου σας. Προσέξτε η μέτρηση να γίνει με ακρίβεια χιλιοστού! Σημειώστε την μέτρηση σε ένα ξεχωριστό κομμάτι χαρτιού.

ΒΗΜΑ 4: ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΓΕΘΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ

Αφού κάνετε τη μέτρησή σας, τώρα ήρθε η ώρα να βρείτε το μέγεθός σας! Συμβουλευτείτε τον οδηγό μέτρησης δαχυλιδιού παρακάτω για να βρείτε το αντίστοιχο μέγεθος του δαχτυλιδιού. Η συμβουλή μας: Εάν η μέτρησή σας πέσει μεταξύ δύο, επιλέξτε το μεγαλύτερο μέγεθος.

Οδηγός μέτρησης δαχυλιδιού

Γρήγορη παράδοση

1-3 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν αντικαταβολή

Σε παραγγελίες άνω των 40€

Εγγύηση ποιότητας

Του εργαστηρίου μας

100% Ασφαλείς πληρωμές

PayPal / MasterCard / Visa