Καλάθι αγορών
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ:  23510 36700 | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πόσο κοστίζουν οι βέρες;

Πόσο κοστίζουν οι βέρες;

Όσο πλησιάζει η μέρα του γάμου σας, οι προετοιμασίες γίνονται όλο και πιο εντατικές. Μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις που θα κληθείτε να λάβετε πριν την τελετή αφορά τις βέρες σας. Πριν διαλέξετε ένα σχέδιο όμως, θα πρέπει να δείτε προσεκτικά τις διάφορες επιλογές σας ώστε να βρείτε αυτές που σας ταιριάζουν. Οι βέρες είναι ένα από τα κοσμήματα που θα φοράτε καθημερινά, και έτσι θα πρέπει να είναι τόσο πρακτικό όσο και εντυπωσιακό.

Κόστος βέρας γάμου

Ωστόσο, το κόστος των γαμήλιων βερών είναι ένα κομμάτι που ανησυχεί τα περισσότερα ζευγάρια. Το σχέδιο, το μέγεθος και το χρώμα είναι μερικοί μόνο παράγοντες που επηρεάζουν την τελική τους τιμή. Στο goldsmith.gr, μπορείτε να βρείτε βέρες σε τιμές εργαστηρίου, το οποίο σας επιτρέπει ν’ αποκτήσετε το σχέδιο που ονειρεύεστε, οικονομικά.

Παρακάτω, θα μάθετε περισσότερα για τους παράγοντες που καθορίζουν το τελικό κόστος των γαμήλιων βερών σας.

Τα καράτια της βέρας

Η επιλογή των καρατιών της βέρας είναι μια σημαντική απόφαση που θα επηρεάσει φυσικά την τιμή της. Συνήθως, η επιλογή γίνεται μεταξύ των 9 και των 14 καρατίων. Στην πρώτη περίπτωση, το δαχτυλίδι έχει μικρότερη περιεκτικότητα σε χρυσό. Αυτό σημαίνει πως είναι πιο ανθεκτικό κι έτσι δε θα καταστραφεί εύκολα με την καθημερινή χρήση. Στη δεύτερη περίπτωση, το δαχτυλίδι περιέχει περισσότερο χρυσό, πράγμα που το καθιστά πιο μαλακό αλλά και πιο πολύτιμο. Γι’ αυτό, αν και συνεχίζει να διατηρεί κάποια ανθεκτικότητα, χρειάζεται περισσότερη προσοχή. Στο goldsmith.gr, οι τιμές για τις βέρες των 9 καρατίων ξεκινούν από τα 63 ευρώ, ενώ για τις βέρες των 14 καρατίων ξεκινούν από τα 105 ευρώ.

Το μέγεθος των δαχτυλιδιών

Οι βέρες, είναι ένα κόσμημα που θα χρησιμοποιείτε συνέχεια, και έτσι θα πρέπει να εφαρμόζουν τέλεια στο δάχτυλό σας ώστε να είναι άνετες. Ανάλογα με το μέγεθος του δαχτύλου σας, θα πρέπει να επιλέξετε και το καλύτερο μέγεθος και φάρδος του δαχτυλιδιού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερο υλικό για την κατασκευή της βέρας, γεγονός που θα ανεβάσει όπως είναι λογικό και το κόστος της.

Η χρωματική απόχρωση

Πλέον, μπορείτε να βρείτε βέρες που είναι κατασκευασμένες σε χρώμα χρυσό, λευκό ή ροζ. Η απόφαση για το χρώμα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, μιας και κάθε επιδερμίδα έχει διαφορετικές ανάγκες. Σε κάθε περίπτωση, επιλέξτε ένα χρώμα που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να βρείτε δίχρωμες βέρες που αποτελούν μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Το φινίρισμα του δαχτυλιδιού

Ακόμα ένας παράγοντας που έχει αντίκτυπο στο κόστος του δαχτυλιδιού είναι το φινίρισμά του. Ενδεικτικά, μπορείτε να βρείτε βέρες με λουστρέ ή σαγρέ φινίρισμα, αλλά και σχέδια που συνδυάζουν και τα δύο. Εάν επιλέξετε ένα σχέδιο που χαρακτηρίζεται από έντονη πολυπλοκότητα, τότε ενδεχομένως να ανέβει το κόστος κατασκευής.

Το ύφος της βέρας

Τέλος, πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε ένα μοντέρνο και minimal σχέδιο, ή ένα κλασικό. Ανάλογα με το ύφος που θέλετε να έχει το δαχτυλίδι, θα εξαρτηθούν και πολλοί από τους παραπάνω παράγοντες. Για παράδειγμα, μια κλασική βέρα θέλει ένα απλό λουστρέ φινίρισμα, ενώ μια μοντέρνα μπορεί να είναι διαμανταριστή και δίχρωμη.

Έχοντας όλους αυτούς τους παράγοντες κατά νου, μπορείτε να επιλέξετε τις βέρες που σας ταιριάζουν. Στο εργαστήριο κοσμημάτων Goldsmith, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από σχέδια στις καλύτερες τιμές!

Γρήγορη παράδοση

1-3 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν αντικαταβολή

Σε παραγγελίες άνω των 40€

Εγγύηση ποιότητας

Του εργαστηρίου μας

100% Ασφαλείς πληρωμές

PayPal / MasterCard / Visa