Καλάθι αγορών
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ:  23510 36700 | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το 1977 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο Γεώργιος Χατζηχρήστος, ανακάλυψε το πάθος του για τη δημιουργία κοσμημάτων, ενώ εργαζόταν σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας. Καθώς η αγάπη του για το χειροποίητο κόσμημα μεγάλωνε, το 1984 άνοιξε το πρώτο εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας, στην πόλη της Κατερίνης, όπου κατασκεύαζε αλλά και επισκεύαζε κοσμήματα. Το 1987 έχοντας στο πλάι του τη σύζυγο του Μαριάννα, ιδιαίτερα γνωστή για
την καλλιτεχνική της έφεση, δημιουργούν μαζί το κοσμηματοπωλείο με την επωνυμία Χατζηχρήστος, το οποίο μετρά 34 χρόνια εμπειρίας.

Το 2014 ο Χρήστος Χατζηχρήστος, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Χατζηχρήστου, καινοτομεί αναλαμβάνοντας την οικογενειακή επιχείρηση. Σε μια επιτυχημένη προσπάθεια, να διατηρήσει τις ίδιες αξίες που την καθιέρωσαν, συνδυάζει και εφαρμόζει τη γνώση της παράδοσης με τη σύγχρονη τεχνολογία, στο χώρο του κοσμήματος.

Η οικογένεια της Goldsmith workshop πρωτοπορεί πάντα, καθώς ενημερώνεται διαρκώς για τις τρέχουσες τάσεις και συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, με αποτέλεσμα τη δημιουργία κοσμημάτων, διαχρονικής αξίας, για κάθε προτίμηση και επιθυμία.

Ακολουθώντας το ρυθμό και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, το ηλεκτρονικό κατάστημα Goldsmith workshop, διατίθεται για τις αγορές σας 24 ώρες το 24ωρο και σας προσφέρει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και από απόσταση.

Ταξιδέψτε στον συναρπαστικό κόσμο της Goldsmith workshop και ανακαλύψτε ιδέες, σχέδια και χρώματα που καθρεφτίζουν την προσωπικότητα σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Goldsmith workshop

Γρήγορη παράδοση

1-3 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν αντικαταβολή

Σε παραγγελίες άνω των 40€

Εγγύηση ποιότητας

Του εργαστηρίου μας

100% Ασφαλείς πληρωμές

PayPal / MasterCard / Visa